LiveZilla Live Help

 
  Mijn naam is Rob.
Ik ben geboren op 20 december 1949 in Den Haag.
Vanaf mijn vierde jaar woon ik in Alphen a/d Rijn en vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in fotografie. Tijdens de militaire dienstplicht die toen nog bestond, heb ik een cursus fotografie gevolgd en leren werken in een doka.

Daarna heb ik veel ervaring opgedaan met het maken van foto's van verschillende onderwerpen. In het verleden heb ik gefotografeerd voor een personeelsblad en een relatiemagazine. Nu ben ik vaste fotograaf van de presentatiegids, het clubblad en de website(s) van een voetbalclub in Alphen.

Als freelancer lever ik teksten en foto's aan enkele week- en maandbladen. Vooral voor het Witte Weekblad wat in Alphen aan den Rijn huis-aan-huis verspreid wordt. Daarnaast heb ik verschillende prijzen gewonnen bij fotowedstrijden met verschillende thema's.

Mijn fotowerk is divers en varieert van natuur- en sportfotografie tot het fotograferen van (amateur)modellen en evenementen.

Momenteel fotografeer ik vooral digitaal met een Canon 40D met diverse objectieven en een Canon 300D als reserve achter de hand.

De resultaten van mijn privéshoots kun je bekijken op www.errel2000.nl.

De door mij gemaakte voetbalfoto's zijn te zien op www.ARC-foto.nl.

Meer weten?
Mail me dan eens op info@errel2000.nl

Rob